VAN / TUŞBA - Karaağaç İlkokulu

Haz

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI kapsamında YYÜ Müzik Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Serap YÜKRÜK ve öğrencileri, Van Emniyet Müdürlüğü ve Van Emniyet Müdürlüğü Orkestrası HAN-GAR tarafından KARAAĞAÇ ÇOCUK ŞENLİĞİ gerçekleştirildi.

Haz

Okul Öncesi Öğretmenimiz Merve DORUK tarafından yürütülen İstanbul Aydın Üniversitesi, ŞanlıUrfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekteştirilen "CAN SUYU ORADA BİR KÖY VAR UZAKTA"  etwinning progesi okulumuzda uygulanmaktadır.

Haz

Yazar Elif Özbakır ve Amerikan Boston Scientific Firması gönüllülerinin etkinlikleri

Haz

Okulumuzda kullanlmayan lojman binası ana sınıfına çevrildi.

Haz

YYÜ Kimya Bölümü akademisyenlerinden Arş. Gr. İlyas GENEL  ve öğrencileri, öğrencilerimize deney malzemelerini tanıtarak bir deney etkinliği gerçekleştirdi.

May

Tuşba Belediyesi tiyatro ekibi tarafından okulumuzda veli ve öğrencilerimize ilk tiyatro deneyimi kazandırıldı. Çeşitli çocuk oyunları sergilendi.

May

Okulumuz sınıf öğretmeni Leyla YORGUN 'Around The World in 80 Days' E-Twinnig projesine başladı.

May

Okulumuz sınıf öğretmeni Leyla YORGUN ''My Front, My Back, My Right, My Left Earth'' E-Twinnig projesine başladı.

May

Okulumuz sınıf öğretmeni Leyla YORGUN 'Sokak Oyunları Şenliği' E-Twinnig projesine başladı.

May

Okulumuz sınıf öğretmeni Leyla YORGUN 'Kodlambaç' E-Twinning projesine başladı.

May

Okulumuz sınıf öğretmeni Leyla YORGUN 'Yaratıcı Drama ile Çocuk Kitaplarında Buluşuyoruz' E-Twinning projesine başladı.