VAN / TUŞBA - Karaağaç İlkokulu

23 NİSAN KARAAĞAÇ ÇOCUK ŞENLİĞİ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI kapsamında YYÜ Müzik Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Serap YÜKRÜK ve öğrencileri, Van Emniyet Müdürlüğü ve Van Emniyet Müdürlüğü Orkestrası HAN-GAR tarafından KARAAĞAÇ ÇOCUK ŞENLİĞİ gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz pandemi sebebiyle 2 yıldır 23 nisan kutlayamadı. Bu sebeple bayramı şenlik olarak planladıık. YYÜ Müzik Bölümü Akademisyelerinden Prof. Dr. Serap Yükrük ve öğrencileri Klasik müzik dinletisi gerçekleştirdi. Önceden belirlenen çocuk şarkıları hocamız öğrencileri ve okulumuz öğrencileri tarafından söylendi. Van Emniyet Müdürlüğü tarafından farklı polis birimleri, polis araçları ile konvoy oluşturarak okulumuza geldi. öğrencilerimiz farklı birimlerdeki polis kıyafetlerini, araçlarını gördü. Emniyet orkestrası HAN-GAR okulumuz bahçesine ekipmanlarını kurarak çocuklarımıza ve velilerimize muhteşem bir konser yaşattı.  İlk konser deneyimlerini yaşadılar. Emniyet personeli, velilerimiz ve öğrencilerimiz bayramı bir çocşkuyla, eğlenerek kutladı.

Yayın: 13.06.2022 - Güncelleme: 13.06.2022 11:48 - Görüntülenme: 135